Çotanak İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://cotanak28.meb.k12.tr
Adres : Kavaklar Mahallesi Gazi Caddesi No224 Merkez/GİRESUN
VİZYON : Başarıda sınır tanımayan,eğitim-öğretimde kaliteli,disiplinli,yenilikleri takip eden eğitimi ile lider ve örnek,ilgi odağı haline gelmiş,çizgi üstü model bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,araştıran kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek,hak ve özgürlüklere saygılı, hoşgörülü,milli ve manevi değerleri, demokrasiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmeektir.
BAŞARILAR : 2011- 2012 Eğitim-Öğretim Yılında İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması’nda İl Üçüncülüğü; 2012- 2013 Eğitim-Öğretim Yılında İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması’nda İl İkinciliği; 2013-2014 Eğitim- Öğretim Yılında Öğretmenler Günü Resim Yarışması’nda İl Birinciliği; Okullararası Minikler Halk Oyunları Yarışması’nda İl Birinciliği; İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması’nda İl Üçüncülüğü.

Saatler : 08:50-14:35
Bağlantı : ADSL